Thursday, 12 July 2012

1Malaysia Mega Sale

Assalamualaikum.

In conjunction with the 1Malaysia Mega Sale Carnival, ehem-ehem...I'm also having a sale too! Sale ni khas sempena menyambut kedatangan Ramadan dan soon Syawal. You olls mesti nak cantik dan bergaya kan raya kali ni. Especially kakak-kakak, adik-adik, aunty-aunty, mak-mak yang nak pakai kebaya raya ni nanti, kan?! Tak limited kepada kebaya saja tau, mesti ada yang nak pakai baju kurung, baju kurung moden, jubah and macam-macam lagi. Abang-abang, uncle-uncle and ayah-ayah pun boleh tau! Sebab ada satu piece dari Premium Beautiful corset ni yang you olls boleh pakai tau khas untuk kempiskan perut. Nanti tampak lebih macho, handsome dan bergaya raya ni! So you olls tunggu ape lagi? Jangan lepaskan peluang ni!!


You can save up to RM600 and receive mystery gifts!*

Lepas tu, ehem-ehem...I'm also giving away mystery gifts! GIFTS? Ade huruf 'S', maknanye banyak la kan?! Gifts ni bkn gifts biasa-biasa je tau, SPECIAL! Nama pon mystery gifts, tak dapat la nak reveal...mystery ni hanya akan terjawab bila anda beli Premium Beautiful corset ni. Oh, ya! Mystery gifts ni are limited to the first five (5) customers saje eh...kalau you olls nak, kena la cepat kalau tak nanti dah habis :(


"Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, gifts diambil orang."

Untuk keterangan lanjut berkenaan SALE yang memang menarik perhatian anda ni, sila hubungi saya segera!
*Sementara stock masih ada



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...