Tuesday, 17 July 2012

She Has The Flu

Assalamualaikum.



This little baby of mine has the flu. This is the second time she has it.
She will be 5 months old this Sunday.

Every time when people meet her, they usually say or ask:
"Awww...comelnya dia!", "Ala...baiknya dia!", 'Besarnya mata dia!", "Dia memang tak nangis eh?", "Dia suka orang eh?", "Putihnya!", "Dia tak meragam eh?" and many more.

Alhamdulillah, she's a really good baby girl yang tak banyak meragam. Kalau orang agah dia je, automatik dia akan senyum balik terkinja-kinja. Memang pandai anak Mama and Papa sorang nih. Dalam usia nak masuk 5 bulan ni, Kaisara baru kena gigit nyamuk sekali. Bagai nak rak Mama and Papa jaga to make sure Kaisara tak kena mosquito bites.

Hari tu dia start sneezing sampai keluar hingus meleleh-leleh. Terus bawa jumpa doktor. Doc bagi ubat Nasal Drops untuk selsema dia. Hari ni Alhamdulillah, hingus dah kurang. Hope Kaisara cepat sembuh ya Sayang dari selsema ni. Mama and Papa sayang Kaisara sangat-sangat.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...