Friday, 20 December 2013

Hai-O Mineral Coffee

Assalamualaikum.


Today Lily nak share with my blog readers about Hai-O Mineral Coffee. Previously, I was not a coffee drinker tak tahu kenapa. Minum coffee pun kalau rasa nak je, if tak memang tak minum. Tapi after I found Mineral Coffee, I just had to have it everyday. Up till today memang Lily minum without fail. I must have at least one cup of Mineral Coffee a day...hehe ;)


What is Mineral Coffee?
Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.

Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaanya.

Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi citarasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


Keberkesan
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium untuk kesihatan tubuh badan
  • Menghilangkan keletihan minda dan fizikal
  • Melegakan tekanan

Khasiat Mineral Coffee

Kepada sesiapa yang ingin mencuba Hai-O Mineral Coffee, boleh contact Lily. Untuk free samples pun boleh. Or even better, if you want to start your own Mineral Coffee business boleh PM Lily for more info okay peeps!

Till then, I'm off to have a nice cup of warm Mineral Coffee yang sangat sedap dinikmati masa tengah hujan ni...

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...