Saturday, 28 February 2015

Oh My Garlic!

GARLIC?

Yup, GARLIC! I just love garlic!
I mean, why not GARLIC? Ada banyak kebaikan bawang putih ni tau!

Lily kalau masak memang suka letak extra garlic sebab lagi sedap. In terms of health pula, garlic ni banyak kebaikannya. Antaranya, garlic membantu memecahkan angin, mencegah kanser, meredakan stress, anti aging, contains vitamin A, B and C dan menurunkan kolesterol!

Tapi sanggup ke kita nak telan seulas garlic tu macam tu je? Baunya pun tak semua yang boleh tahan kan?

That's why ada alternatif lain untuk kita consume garlic, iaitu dengan Hai-O Garlic Tablet!

Nak tahu apa lagi kebaikan garlic?

Jom tengok ni...










Sini Lily share testimoni Garlic pula:


To those yang mencari alternatif to consume garlic, boleh cuba Hai-o Garlic Tablet.

And just so you know, Garlic Tablet ni merupakan salah satu main product in

For more details, you can contact me ;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...