Monday, 1 February 2016

Bio Seleza Testimony

Dah lama tak update pasal products, baru perasan. Nampak sangat busynya update pasal personal life...hehe

Okay, post kali ini...Lily nak share pasal testimoni pengguna Bio Seleza. Sebelum ni, Stephanie punya hormon memang tak stabil and ada masanya period dia langsung tak datang. For us women, if period tak datang ni sebenarnya satu masalah sebab kita tak boleh nak tentukan bila waktu subur kita. Bila tak tahu waktu subur, then it's kinda hard for family planning.

I've been there myself back in 2010-2011, at one point my period did not come for 4 months straight and rasanya the cause of that was I was too stressful and focused on getting pregnant. Memang sangat meletihkan masa tu sampai jumpa doktor who advised me not to be too stressful. If Bio Seleza ada masa tu, confirm saya dah cuba dah!

Take a look at Stephanie's case, dia try jer pakai Bio Seleza ni. Dah abis period, terus disahkan pregnant. Memang betul, rezeki tu Allah bagi untuk masing-masing tapi yang penting kena usaha, betul tak? If tak usaha, confirm Allah tak  bagi.

Congratulations Stephanie!


Bagi yang nak cuba Bio Seleza ni, sekarang tengah ada promotion until 31st March 2016. So hurry up and make your purchase today!


Just contact me to place your orders!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...